Sov gott!

Uppmärksamma läsare har noterat att det var längesedan en nyhet publicerades här och det beror på att tidningen mer eller mindre har somnat in.

Det är svårt att hitta intäkter som motsvarar den mängd arbetstimmar som går åt för att bevaka Östernärke och rapportera om allt som händer. Därför har andra arbetsuppgifter prioriterats med följden att det inte händer så mycket här längre.

2019 började med ett försök att få fart på tidningen med ihärdigt skrivande men besöksantalet lyfte aldrig och därmed tappade allt fart. Utan besökare blir det inga intäkter och till slut blir skrivandet bara ännu en fritidssyssla bland alla andra.

Samtidigt har papperstidningen lagts ner under hösten 2019 och nu återstår endast en mindre avdelning i Vingåkersbladet. Därutöver rapporterar Länsposten en del från Östernärke liksom Örebro kommuns tidning Landsbygdsnytt

Vi tackar alla trogna läsare, men mer än så här blir det nog inte i denna form. Men man vet aldrig, kanske vänder vindarna och då vaknar vi till liv igen.